Management & advies

Op zoek naar een tijdelijk communicatiemanager of communicatieadviseur? Met ruim tien jaar leidinggevende ervaring en twintig jaar werkervaring in het communicatievak zorg ik voor praktische oplossingen in non-profitomgevingen en in commerciƫle organisaties.

Specialisaties

  • Coachend leiderschap
  • Online communicatie en sociale media
  • Interne en externe communicatie
  • Project- en programmacommunicatie (Factor C)
  • Corporate communicatie en crisiscommunicatie

Mijn ervaring deed ik vooral op in het onderwijs (Hogeschool van Amsterdam, hva.nl), bij de overheid (ministerie van VWS, rijksoverheid.nl/vws, gemeenten Landsmeer, landsmeer.nl), in de culturele sector (Koninklijk Instituut voor de Tropen, kit.nl) en aan bureauzijde (MCA Communicatie).

Verschillende opdrachten voerde ik uit voor de gemeente Landsmeer (concept en uitvoer jaarverslagen), het Humanistisch Verbond (ontwikkelen en uitvoeren pr-plan Amsterdam/Apeldoorn) en het Watersportverbond (concept en eindredactie online magazine watersportverbondmagazine.nl).

Een paar voorbeelden van mijn werk zijn – naast ruime managementervaring – het ontwikkelen van nieuwe sites zoals gegevensuitwisselingindezorg.nl en datavoorgezondheid.nl , communicatieadvies voor de introductie van de nieuwe digitale HvA-leeromgeving Brightspace en de positionering van de HvA-bacheloropleidingen CMD, HBO-ICT (hbo-ict.amsterdam), Communicatie, de HvA-masteropleiding Digital Design (masterdigitaldesign.com) en de Digital Society School (digitalsocietyschool.org).

Meer weten?

Kijk op mijn LinkedIn of neem vrijblijvend contact met me op.